Logo

Luksus Appelsinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kage:
185 g smør el. flydende Becel
110 g sukker
2 æg
1 tsk revet appelsinskal
1 ¼ dl cremefraiche
325 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
40 g cacao
¾ dl appelsinsaft
Glasur:
100 g hakket chokolade
50 g smør
½ dl flormelis
 
Forvarm ovnen på 180°C
Pisk smør og sukker let og luftigt og tilsæt æggene et ad gangen.
Tilsæt cremefraiche og appelsinskal
Tilsæt skiftevis de tørre ingredienser og appelsinsaft.
Hæld dejen i en smurt springform og bag den i ca. 35 min.
Chokoladen smeltes og røres op med smør og flormelis.
Fordel den over den afkølede kage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her