Logo

Luksus boller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2,5 dl mælk
1 pk gær (50 g)
3 spsk sukker
1 æg
1 lille tsk salt
475 g hvedemel
100 g smør eller olie

Den lunede mælk hældes i en skål, gæren smuldres i, salt, sukker og æg
tilsættes. melet æltes i til dejen er samlet, inden smør eller olie tilsættes.
Dejen æltes kraftigt til den er smidig og glat.
Dejen tildækkes med et klæde og hviler i 20 min., hvorefter den deles i
15 stk boller.

Dejstykkerne formes og sættes på plade med bagepapir.
Efterhæver på et lunt sted, tildækket med et klæde. hæver til dobbelt
størrelse.
Bages 15-17 min ved 220ºC.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FastelavnsbollerBag to slags fastelavnsboller af den samme dej. I den ene bages bollerne med fyldet, i den...
• Rabarberkage 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FranskbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crêpes SuzetteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os