Logo

Lun juletærte med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g marcipan
2 æg
100 g smør
200 g optøede solbær (eller anden egnet frugt)
1 spsk sukker
8 makroner eller flere, hvis de er små
8 tvebakker
lidt olie til pensling
mandelflager til pynt
 
2 dl cremefraiche
flormelis
vanilje
 
Marcipan rives på den grove side af råkostjernet og røres jævn med
smørret.
Æggene tilsættes, et ad gangen.
Makroner og tvebakker knuses og lægges i en tærteform.
Penslet med olie, i et jævnt lag.
Frugten fordeles herpå og sukker drysses på.
Dejen bredes over i et jævnt lag og drysses med mandelflager.
Bages ved 200ºC i ca. 25-30 minutter og serveres lun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her