Logo

Lynboller med chokoladestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3/4 dl olie
1 dl mælk
40 g gær
1 spk sukker
1/2 tsk salt
1/2 tsk kardemomme
1 æg
4-4 1/2 dl hvedemel
100 g mørk chokolade
 
Bland olie og mælk sammen, opløs gæren, tilsæt sukker, salt og kardemomme, rør æget i og tilsidste tilsættes melet.
Når det er blevet en lækkert dej, hakkes chokoladen i små stykker.
Bollerne formes nu og chokoladen kommes i hver bolle (der bliver ca. 9)
Bollerne sættes til hævning i 15 min. et lunt sted med et viskestykke over.

Bollerne sættes herefter i en forvarmet ovn på 180ºC i 12 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladehjerterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nemme muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Corn bread - amerikansk majsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrownietærteVi har fyldt en sprød valnøddebund med "browniedej". Kombinationen af valnødder og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os