Logo

Mønske klejner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g margarine
250 g hvedemel
1 dl kaffefløde
½ æg, sammenpisket
Stegning: olie, fedt eller palmin
 
Dejen rulles ud og skæres i ens firkanter.
Varm olien op til 180°C hvor en brødsterning bliver gyldenbrun på 1 minut, 
Klejnerne koges til de er gylden brune.
Læg dem på fedtsugende papir.
Lad dem blive helt kolde, inden de lægges i tætsluttende dåser.
Serveres med ribsgelé.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her