Logo

Mørdej til tærtebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
1 spsk sukker
125 g smør (evt. margarine
2 æggeblommer

Bland melet og sukkeret.
Smuldr det kolde fedtstof heri, til det har konsistens som reven ost.
Tilsæt æggeblommer og saml hurtig dejen.
Lad den hvile i køleskabet ½-1 time.
Rul dejen ud og læg den i en tærteform.
Rul kagerullen hen over tærteformens kant, så dejen afskæres pænt.
Prik den med en gaffel.
Forbag bunden i 10 min i en 200ºC varm ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her