Logo

Müsliboller - langtidshævet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 pk. gær (25g)
6 dl vand
1 dl müsli
2 tsk salt
7 dl hvedemel

Gæren opløses i 37ºC varmt vand herefter tilsættes muesli, salt og til sidst hvedemel.
Dejen må ikke hænge fast i skålen, men må heller ikke være for fast.
Dejen æltes til overfladen begynder at blive lidt glinsene.
Hæver i skål med vådt viskestykke eller PVC-fri plastfilm i køleskabet 10-12 timer.
Herefter slås dejen ned, formes til boller og efterhæver i 30 min.
Bollerne sættes i kold ovn og ovnen stilles på 200ºC.
Sluk ovnen efter 25 min.
Lad bollerne stå i eftervarmen.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ParadisrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova infoPavlova er en marengsbaseret dessert opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os