Logo

Madbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brød

15 g gær
4 dl lunkent vand
1 ½ tsk salt
2 spsk olivenolie
120 g durum hvedemel
ca. 450 g hvedemel
Pynt: durum hvedemel.

Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Stilles til hævning dækket med et klæde i et køligt rum ca. 3 timer. Dejen slås ned. Dejen formes til et aflangt brød med lidt spidse ender. Efterhæves ca. 30 min. Pensles med vand, drysses med hvedemel og ridses på langs med en skarp kniv. BAGETID: Ca. 30 min. ved 225ºC på midterste ribbe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oste- og hvidløgsflûtes3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid: 3-4 timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• Durumflutes og bollerKoldhævet hjemmebagt brød giver point i familien - og dejen kan forberedes i god tid
• Pizzadej - langtidsbearbejdetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ostesalat - Ensalada de quesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!