Logo

Makroner, små

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g mandler
2 æggehvider
100 g sukker
1 knsp. hjortetaksalt

Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint, hvorefter de blandes med de stiftpiskede hvider, sukker og hjortetaksalt.
Dejen ristes i en gryde ved meget svag varme, til den er sammenhængende, hvorefter den ældes i en skål og røres, til den er kold.
Sættes med to teskeer på en smurt plade og bages ved svag varme.
Mandlerne kan aftørres og benyttes uafskallede.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?