Logo

Makronsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pl. butterdej
1 ½ dl jordbær -eller hindbærsyltetøj
2 dl kagecreme
2 æggehvider
100 g sukker
100 g malede mandler
1 tsk hjortetaksalt

Lad 2 plader butterdej tø op i 20 minutter.Lav cremen imens.
Kagecremen kan også købes i butikken.
Rul derefter hver plade ud til ca dobbelt længde.
Skær en smal bræmme af i hver side, så dejen hæver jævnt.
Kom cremen og jordbær- eller hindbærsyltetøjet på stængerne.
Pisk æggehviderne stive.
Pisk sukkeret i og bland forsigtigt de malede mandler og hjortetaksalt i.
Fordel marengsmassen over fyldet, så det dækker.
Bag stængerne ved 200ºC ca 20 minutter.
Skær stængerne i skrå snitter.
Der bliver 12 -14 stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her