Logo

Mandelbiscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
250 g hvedemel
250 g sukker
Korn fra en stang vanilje
1/2 tsk bagepulver
150 g grofthakkede mandler
2 store æg
Evt. lidt revet citronskal
Evt. lidt knust anis
 
Bland hvedemel, sukker, vanilje, evt. citrusskal, anis og bagepulver.
Saml det med æggene og ælt mandlerne i.
Tril dejen til 2-3 cm brede pølser og sæt dem på bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 180°C i 15-20 minutter.
Skær dem ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i
ovnen igen ved 100°C, til de er tørre og sprøde.
Køl dem af på rist og gem dem i en lufttæt dåse.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ProvencebrødDette lækre brød fra Provence er utroligt nemt lavet og perfekt til langt de fleste...
• Flutes, koldhævedeFlutes kan bruges til meget. Og disse her er lette at lave og smager dejligt. Prøv det som...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.