Logo

Mandelbiscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
250 g sukker
Korn fra en stang vanilje
1/2 tsk bagepulver
150 g grofthakkede mandler
2 store æg
Evt. lidt revet citronskal
Evt. lidt knust anis
 
Bland hvedemel, sukker, vanilje, evt. citrusskal, anis og bagepulver.
Saml det med æggene og ælt mandlerne i.
Tril dejen til 2-3 cm brede pølser og sæt dem på bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 180°C i 15-20 minutter.
Skær dem ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i
ovnen igen ved 100°C, til de er tørre og sprøde.
Køl dem af på rist og gem dem i en lufttæt dåse.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆblemazarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosmakroner med smør En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin- og nøddekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i Butterdej m/ kanelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os