Logo

Mandelbiscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
250 g sukker
Korn fra en stang vanilje
½ tsk bagepulver
150 g grofthakkede mandler
2 store æg
Evt. lidt revet citronskal
Evt. lidt knust anis
 
Bland hvedemel, sukker, vanilje, evt. citrusskal, anis og bagepulver.
Saml det med æggene og ælt mandlerne i.
Tril dejen til 2-3 cm brede pølser og sæt dem på bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 180°C i 15-20 minutter.
Skær dem ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i
ovnen igen ved 100°C, til de er tørre og sprøde.
Køl dem af på rist og gem dem i en lufttæt dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her