Logo

Mandelkage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g smør
250 g sukker
3 æggeblommer
13 tvebakker
100 g mandler
1-2 tsk mandelessens
3 spsk fløde
3 æggehvider

En randform smøres og sættes til afkøling, smøres igen og drysses med rasp.
Fedtstof og sukker piskes godt, æggeblommerne røres i en ad gangen. Mandlerne males og kommes i sammen med essensen.
Tvebakkerne knuses og kommes i, hvorefter fløden tilsættes.
Det hele piskes godt.
Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst.
Dejen fyldes i den smurte randform, der bages ved 140-150°C i ca 1 time. Kan pyntes med glasur.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?