Logo

Mandelkage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør
250 g sukker
3 æggeblommer
13 tvebakker
100 g mandler
1-2 tsk mandelessens
3 spsk fløde
3 æggehvider

En randform smøres og sættes til afkøling, smøres igen og drysses med rasp.
Fedtstof og sukker piskes godt, æggeblommerne røres i en ad gangen. Mandlerne males og kommes i sammen med essensen.
Tvebakkerne knuses og kommes i, hvorefter fløden tilsættes.
Det hele piskes godt.
Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst.
Dejen fyldes i den smurte randform, der bages ved 140-150°C i ca 1 time. Kan pyntes med glasur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klejner 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KrøllerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærroulade 2Har du lidt overmodne jordbær, er de perfekte til at lave en jordbærroulade, der er en sød...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!