Logo

Mandelkage med ricottaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(8-10 pers.)

125 g smør (rumtemperatur)
125 g flormelis (eller olm. sukker)
4 store æg, delt i blommer og hvider
1 økologisk appelsin, skal og fileter af
30 g hvedemel, sigtet
125 g ricottoost
125 g mandler, gerne ristede, halvdelen blendet resten grofthakket
25 g mørk chokolade, hakket
lidt salt

Smør en springform på ca. 22 cm, og drys den med majsgryn eller hvedemel.
Pisk smør og flormelis grundigt.
Tilsæt æggeblommer og appelsinskal.
Sigt hvedemel i.
Smuldr ricotta i sammen med mandler, chokolade og appelsinfileter.
Pisk hviderne stive med lidt salt, og vend dem i dejen.
Hæld dejen i formen, og bagved 180ºC i ca. 40 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FlødeosteglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød på surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gifler, morgen - lav fedt %Gifler er en slags morgenbrød, der minder om et rundstykke. Smager dejligt på morgenbordet...
• Fersken MelbaEn lækker, klassisk dessert, der blev udviklet som en hyldest til en af operakunstens...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os