Logo

Mandelkager med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl hvedemel
125 g smør eller margarine
1 ½ spsk sukker
1 æggehvide
200 g marcipan
smør eller margarine til pladen
2 dl abrikosmarmelade

Arbejd hvedemel, fedtstof og sukker sammen til en dej og læg den koldt et stykke tid.
Pisk æggehviden meget let og rør marcipanen ud i den.
Rul mørdejen ud og stik runde kager ud.
Smør en plade og læg kagerne på den.
Sprøjt en krans af marcipan rundt på kagerne og læg en klat
abrikosmarmelade i midten.
Bag kagerne ved 200°C i ca. 10 minutter eller til de er lækkert gyldne.
Lad kagerne køle, inden de løsnes fra pladen.

Tips: I stedet for abrikosmarmelade kan du vælge marmelade eller
syltetøj med en anden smag, fx. hindbær, brombær eller blåbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her