Logo

Mange boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter mælk
2 dl vand
100 g margarine
1 pk gær
2 kg hvedemel
4 tsk salt
4 tsk sukker
 
Tag margarinen ud et par timer før, så den er meget blød.
Mælken lunes og gær opløses deri. tilsæt margarine.
Derefter hældes det i en stor skål - der er meget dej.
Hvedemel, salt og sukker tilsættes.
Derefter skal det hæve i 2 timer i skålen.
Bollerne formes og skal nu hæve 3 kvarter på bageplader.
Bages ved 225°C til de er lysebrune og lyder hule når man banker på dem.
De skal ikke pensles. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her