Logo

Marabouboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

a)
100 g gær
150 g sukker
1 tsk salt
150 g margarine smeltes og lunes med
7 dl stald whisky (mælk)
b)
Ca 1 kg hvedemel
1 tsk kardemomme

c)
36 felter Marabou chokolade

a) Det hele væltes i en stor balje og røres rundt til gæren er opløst
b) Blandes i og dejen hæver i 45 min
c) Formes til 30-35 boller, med 1 stk chokolade i hver.
Hæver igen i 20 min og bages så ved varmluft 180ºC i 10-12 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (33 stemmer)
Siden er blevet set 3.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Beskøjter fra NorgeBeskøjter er en meget hård kiks, der kan holde sig næsten uendeligt. Denne opskift stammer...
• Lækker rouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brune og hvide fedtkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!