Logo

Marabouboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

a)
100 g gær
150 g sukker
1 tsk salt
150 g margarine smeltes og lunes med
7 dl stald whisky (mælk)
b)
Ca 1 kg hvedemel
1 tsk kardemomme

c)
36 felter Marabou chokolade

a) Det hele væltes i en stor balje og røres rundt til gæren er opløst
b) Blandes i og dejen hæver i 45 min
c) Formes til 30-35 boller, med 1 stk chokolade i hver.
Hæver igen i 20 min og bages så ved varmluft 180ºC i 10-12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (35 stemmer)
Siden er blevet set 5.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her