Logo

Marcipankager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej
250 g hvedemel
50 g sukker
175 g smør
1 æg

Fyld
100 g marcipanmasse

Pynt
25 g mandler
perlesukker

Gnid hvedemel og smør til en grynet masse med fingerspidserne. Drys sukker over og saml dejen med ½ pisket æg. Form den til en 4 - 5 cm. tyk rulle og læg den i køleskab et par timer.
Skær tynde skiver med en kniv og læg dem sammen to og to om en tynd lille skive marcipan. Læg kagerne på pladen, pensl med resten af det sammenpiskede æg, drys hakkede mandler og perlesukker på.
Bages ved 175° i 12 -14 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?