Logo

Marengsroulade med syltede mandariner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g nødder
5 æggehvider
3 dl sukker
1 dl hvedemel
2 ½ dl fløde
312 g mandariner på dåse
Hakkede chokolade
 
Pisk æggehviderne meget stive.
Hak nødderne meget fint.
Pisk sukkeret i, lidt af gangen.
Vend forsigtigt hvedemel og de hakkede nødder i.
Læg bagepapir (30x40) cm. på en plade og fordel dejen på det.
Bag rouladen 15-20 min. ved 175ºC.
Vend rouladen ud på et stykke sukkerstrøet bagepapir og træk papiret
af den er bagt på.
Læg et viskestykke over rouladebunden og lad den blive kold.
Hæld mandarinerne i en si og lad dem dryppe godt af.
Pisk fløden, kom de afdryppede mandariner og den hakkede chokolade i.
Fordel det på marengsbunden og rul den sammen.
Kom evt. smeltet chokolade henover.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her