Logo

Margits solbærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
75 g smør
3 æg
2 dl sukker
2 ½ dl hvedemel
1 ½-2 dl friske eller frosne solbær

Pynt:
1 dl flormelis
1 spsk vand

Smelt fedtstoffet og lad det svale lidt.
Rør æg, sukker, hvedemel og det smeltede fedtstof sammen. OBS! Pisk ikke.
Fordel dejen i et jævnt lag i en smurt raspdrysset form ca 22 cm i diameter.
Fordel soæbærrene henover.
Frosne bær behøver ikke optøes.
Bag kagen på en rist nederst i ovnen ved 200°C 25-30 min.
I varmluftsovn ved 175°C ca 30 min.
Lad den køle noget af inden den løsnes af formen.
Rør evt. flormelis og vand sammen.
Fordel glasuren over kagen og lad det stivne inden kagen serveres.
Opbevar kagen køligt. Den er fryseegnet.

Tips: Solbær kan erstattes med andre frosne eller friske bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her