Logo

Marmelade-creme-tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
mørdej
2-3 spsk appelsin-, citron- eller limemarmelade
3 æg
100 g sukker
6 dl fløde
reven skal af 1 appelsin
flormelis

Beklæd en springform med mørdej. En færdiglavet dej kan evt. bruges. Dejen bages og afkøles. Bunden dækkes med marmelade.
Pisk æg og sukker sammen i en skål. Tilsæt fløde og appelsinskal og pisk det i. Hæld massen i formen. Kagen sættes i en kold ovn og bages ved 170ºC i 30-40 minutter. Derefter afkøles den. Tærten skal være blød og blævre en smule.
Kagen kan glaseres ved at si flormelis over. Det brændes med en blæselampe eller grilles i ovnen, til det er brunt og karamelliseret.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?