Logo

Mazerinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g marcipan - rigtig rå marcipan
100 g rørsukker
125 g smør
3 æg
75 g hvedemel

Marcipanen og sukkeret røres sammen.
Blødt smør røres i indtil massen bliver lys og ensartet.
Æggene piskes i et af gangen.
Til sidst røres melet i, og dejen hældes i en let smurt springform, hvorefter den bages ved 170°C i ca. 45 min.
Kagen afkøles og dekoreres med drysset flormelis, chokolade - pyntes med slik og/eller små stykker konfekt.
Og selvfølgelig fødselsdagsflag hvis....
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrontærte med creme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med appelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørdejsskal med brombær og isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os