Logo

Mazerinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g marcipan - rigtig rå marcipan
100 g rørsukker
125 g smør
3 æg
75 g hvedemel

Marcipanen og sukkeret røres sammen.
Blødt smør røres i indtil massen bliver lys og ensartet.
Æggene piskes i et af gangen.
Til sidst røres melet i, og dejen hældes i en let smurt springform, hvorefter den bages ved 170°C i ca. 45 min.
Kagen afkøles og dekoreres med drysset flormelis, chokolade - pyntes med slik og/eller små stykker konfekt.
Og selvfølgelig fødselsdagsflag hvis....

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her