Logo

Medaljer med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør/margarine
250 g hvedemel
60 g flormelis
1 spsk vaniljesukker
2 dl kaffefløde (13%)
2 æggeblommer
1 spsk sukker
½ spsk kartoffelmel
1 æggeblomme

MEDALJER:
Smør/margarine hakkes ud i melet. Kom sigtet flormelis i sammen med æggeblommen. Æltes til en dej, der stilles koldt i nogle timer. Rulles ud i ca. 5-7 mm's tykkelse og udstikkes til medaljer.
Bages ved 200ºC i ca. 5 min.
Lægges sammen med vaniljecreme og pyntes med glasur ell. flødeskum.

VANILLECREME:
Alle ingredienser undt. vaniljesukker piskes sammen i en tykbundet gryde. Piskes under svag varme, til den er tyk. Pisk hele tiden. Efter afsvaling røres vaniljesukker i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her