Logo

Mexikanske pandekager med kalkunfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pandekagedej:
125 g hvedemel
8 æg
200 g kogende smør
3/4 l mælk
 
Fyld:
Kalkun tern.
Hakket rå løg
Champignon i tern
Rød/grøn peber i tern
Majs
Fint snittet icebergsalat
cremefraiche

Melet udpiskes med æggene, så der ikke er klumper i.
Derefter tilsættes det kogende smør, efter det mælken og lidt salt.
Steges på varm pande med kun lidt fedtstof.
Svits kalkun kødet på en meget varm pande, og derefter på samme pande
alle ingredienserne, krydder med salt, chili og hvidløg, dog ikke
creme fraichen.
Lav pandekager og stil dem i ovnen og få fyldet til at være varmt
samtidigt, så rulles pandekagen med fyldet og kom cremefraiche på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougatkager med glasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Croissant med indrullet smørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekagetærte med jordbærfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• NougatfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os