Logo

Minitrekornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g hele hvedekerner
100 g hele rugkerner
100 g solsikkekerner
3 dl kogende vand
3 3/4 dl ymer / tykmælk
3/4 pk. gær (3/4 pk gær af 50 g)
3 spsk olie
2 tsk salt (lidt under)
300 g sigtemel
525 g hvedemel (ca.)

Trekornsblandingen og kogende vand blandes og står ca. 10 minutter. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned, deles i 27 stykker, der formes til små brød.
Lægges ret tæt ved siden af hinanden i en bradepande.
Efterhæver ca. 15 minutter.
Bagetid: Ca. 20 minutter ved 200°C.
Når brødene er bagt, brækkes de fra hinanden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladesnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Orangetoppe En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DruekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os