Logo

Minitrekornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g hele hvedekerner
100 g hele rugkerner
100 g solsikkekerner
3 dl kogende vand
3 ¾ dl ymer / tykmælk
¾ pk. gær (¾ pk gær af 50 g)
3 spsk olie
2 tsk salt (lidt under)
300 g sigtemel
525 g hvedemel (ca.)

Trekornsblandingen og kogende vand blandes og står ca. 10 minutter. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
Dejen slås ned, deles i 27 stykker, der formes til små brød.
Lægges ret tæt ved siden af hinanden i en bradepande.
Efterhæver ca. 15 minutter.
Bagetid: Ca. 20 minutter ved 200°C.
Når brødene er bagt, brækkes de fra hinanden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her