Logo

Moccacreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g flødeost (gerne Philadelphia light)
150 g smør
1 spsk vaniljesukker
2 spsk Nescafé opløst i en anelse vand
1 tsk kanel
3-400 g flormelis

Bland det hele til en ensartet creme.
Hvis der bruges foodprocessor eller el-pisker, vil cremen blive varm og derfor blød, når smørret bliver blødt, og der vil derfor skulle bruges lidt mere flormelis og afkøles, inden den kan smøres på kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her