Logo

Moccasnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
1 l. lunken vand
1 spsk salt
1/2 dl olie
25 g gær
ca. 1.5 kg hvedemel.
 
Fyld:
150 g smør
200 g farin
2 1/2 tsk Nescafé
 
Glasur:
25 g smeltet smør
2 spsk stærk kaffe
ca. 150 g flormelis
 
Bland vand, salt, olie og gær.
Lad det hele hvile i 10-15 min for at få gang i gæren.
Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen grundigt, gerne 5- 10 min.
Lad dejen hæve til mindst dobbelt størrelse.
Når dejen er hævet æltes den igennem nok en gang, deles i to og rulles ud i størrelsen 30x30 cm.
Fyldet fordeles på de to stykker dej og smøres jævnt ud.
Rul dejen til en pølse, skær hver pølse i ca. 10 skiver.
Sæt skiverne på en plade med bagepapir.
Lad igen sneglene hæve så længe som muligt.
Bages ved 200ºC i ca. 25 min..
Efter bagningen stilles sneglene til afkøling før de pyntes med glasuren.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød Finsk2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 2 timer. Bagetid: 50-60 min....
• Gammeldags fastelavnsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkinkesnegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Regnskovens Crunch-bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os