Dej: 
1 l. lunken vand 
1 spsk  salt 
½ dl  olie 
25 g  gær 
ca. 1.5 kg hvedemel. 
 
Fyld: 
150 g  smør 
200 g  farin 
2 ½ tsk  Nescafé 
 
Glasur: 
25 g  smeltet smør 
2 spsk  stærk kaffe 
ca. 150 g  flormelis 
  
Bland vand, salt, olie og gær. 
Lad det hele hvile i 10-15 min for at få gang i gæren. 
Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen grundigt, gerne 5- 10 min. 
Lad dejen hæve til mindst dobbelt størrelse. 
Når dejen er hævet æltes den igennem nok en gang, deles i to og rulles ud i størrelsen 30x30 cm. 
Fyldet fordeles på de to stykker dej og smøres jævnt ud. 
Rul dejen til en pølse, skær hver pølse i ca. 10 skiver. 
Sæt skiverne på en plade med bagepapir. 
Lad igen sneglene hæve så længe som muligt. 
Bages ved 200ºC i ca. 25 min.. 
Efter bagningen stilles sneglene til afkøling før de pyntes med glasuren.