Logo

Monte Carlo pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g hvedemel
1 knsp salt
3 spsk sukker
1 1/2 dl fløde
3 æg
1/4 dl cognac
50 g smør
50 g makroner
smør til bagning
 
Fyld: 1/4 liter piskefløde
   
Hvedemel, salt og sukker røres til en jævning med fløde, æg og cognac.
Smørret smeltes og tilsættes sammen med de knuste makroner.
Dejen hviler i ca. en time.
Bages derefter til små, tynde pandekager.
Serveres rullet om en spsk flødeskum.
 
Tips: Portionen giver ca. 15 pandekager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyggemuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tvebakkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningkage i bradepandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekageGammeldags æblekage, som mormor serverede den, med hjemmeristet sød rasp og rigeligt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os