Logo

Monte Carlo pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hvedemel
1 knsp salt
3 spsk sukker
1 ½ dl fløde
3 æg
¼ dl cognac
50 g smør
50 g makroner
smør til bagning
 
Fyld: ¼ liter piskefløde
   
Hvedemel, salt og sukker røres til en jævning med fløde, æg og cognac.
Smørret smeltes og tilsættes sammen med de knuste makroner.
Dejen hviler i ca. en time.
Bages derefter til små, tynde pandekager.
Serveres rullet om en spsk flødeskum.
 
Tips: Portionen giver ca. 15 pandekager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her