Logo

Morgenboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl skummet mælk
¼ pk. gær
2 tsk salt
2 tsk raps- eller tidselolie
250 g hytteost
60 g havregryn
500 g hvedemel

Rør gæren ud i lunken mælk.
Tilsæt resten af ingredienserne, hvedemelet dog lidt efter lidt.
Ælt dejen og form den til 16 boller.
Hvis du ønsker "brydebrød", kan brødene stilles tæt i fx. en bradepande beklædt med bagepapir.
Lad bollerne hæve, dækket med viskestykke, natten over i køleskab. Inden bagning, lad dejen hæve ved stuetemp. i ca. 1 time.
Bag dem midt i ovnen ved 200° C i ca. 30 min.

Tips: Kan fryses

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her