Logo

Mormors Nougatkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør
250 g sukker
2 dl mælk
4 æg
250 g hvedemel
100 g blød nougat
100 g hakket blokchokolade (mørk)
100 g hakkede nødder
2 tsk bagepulver
 
Smør og sukker røres "knasefrit".
Mælken piskes sammen med æggene og blandes i.
Fyldet vendes med nænsom hånd i melet og blandingen fyldes i dejen.
Brug en træske og vær meget forsigtig, så nougaten bliver liggende som hele stykker.
Bages ved 190°C i en lille time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her