
Muffins med frugt smager friskt og skønt. Disse muffins med brombær er lækre på morgenbordet eller som snack til kaffen. Prøv også med andet fyld som tranebær
#
200 g  sukker 
200 g  blødt smør 
1 vaniljestang 
6 æg 
150 g  hvedemel 
2 tsk  bagepulver 
1 øko-citron (skallen) 
75 g  mandelsplinter 
200 g  brombær 
smør til formen
*  
Pisk sukker, smør og vaniljekornene grundigt sammen med håndmixeren.
Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt mellem hvert æg. 
Bland hvedemel, bagepulver, fintreven citronskal og mandler sammen i en anden skål.
Vend meget varsomt melblandingen i æggeblandingen. 
Vend brombærrene med til sidst og stop så snart de to masser samler sig til en dej. 
Læg papirkapsler i muffinsforme og fyld dem halvt op med dej. 
Bag dem ved 185 ºC i 12-15 minutter de skal være 'svampede' og give efter for et let tryk.
  
Tips: Fyldet kan varieres med andre bær, æbler, tørrede tranebær eller chokolade.