
200 g hvedemel 
2 tsk bagepulver 
6 spsk sukker 
8 spsk cappucinopulver 
2 dl mælk 
1 æg sammenpisket 
30 g smeltet smør 
*
 
Glasur: 
2 dl flormelis 
3-5 spsk stærk varm kaffe
  
Bland hvedemel, bagepulver, sukker og kaffepulver i en skål. 
Smelt smørret og lad det køle lidt. 
Rør æg, mælk og smør i melblandingen med en røreske, til dejen netop 
er blandet, men rør ikke for længe, så bliver kagerne tunge. 
Fordel dejen i godt smurte muffinforme, der fyldes ¾ op. 
Hvis der bruges papirforme, lægges to forme inden i hinanden; så 
splatter formen ikke ud under bagningen. 
Bag kagerne ved 190ºC i 20-25 minutter. 
Lad kagerne køle lidt af, inden de glaseres med kaffeglasur. 
  
Variation: I stedet for kaffepulver kan tilsættes 1 ½ dl friske eller frosne bær (blåbær, hindbær eller solbær), 75 g hakket, mørk chokolade eller 1 stor pære i små tern.