Logo

Muffins med hindbær og hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
150 g rørsukker
1 æg
1 tsk vaniljeekstrakt
2 ¼ dl mælk
50 g smeltet smør
100 g friske hindbær (men også frosne bær kan sagtens bruges)
75 g hakket hvid chokolade

Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i.
Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanilje, mælk og smeltet smør.
Rør væsken i melblanding, derefter hindbær og chokolade.
Pas på ikke at røre for længe med hindbærrene, da de ellers vil blive most.
Hæld blandingen i muffinsforme og bag ved 200ºC i ca 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her