Logo

Muffins med marcipan og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Muffins med marcipan og chokolade

12-16 stk:


250 g rå marcipan,
250 g sukker,
250 g blødt smør,
2,5 dl hele æg, ca 5 æg
50 g hvedemel,
350 g hakket mørk chokolade,
12-16 muffinsforme.
*
Rør marcipan og sukker sammen.

Tilsæt smørret og rør det helt ud.
Rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt hvedemel og chokolade og rør til en ensartet masse.
Fyld massen i forme og bag dem ved 175°C i ca. 25 min.

Ved serveringen kan de pyntes med flødeskum, flormelis og bær. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (11 stemmer)
Siden er blevet set 10.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Morgenboller 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage, nemEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekrans fra HaderslevEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret mørbrad + JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
37731-01-2014 13:02:43 madABC
2,5 dl hele æg svarer til ca 5 æg.
37831-01-2014 06:51:22 Anette
2,5 dl hele æg? Og røres i et ad gangen? Kan du angive antal æg? Opskriften lyder meget lækker, så jeg vil rigtigt gerne have knækket æggekoden.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os