Logo

Muffins med marcipan og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muffins med marcipan og chokolade

12-16 stk:


250 g rå marcipan,
250 g sukker,
250 g blødt smør,
2,5 dl hele æg, ca 5 æg
50 g hvedemel,
350 g hakket mørk chokolade,
12-16 muffinsforme.
*
Rør marcipan og sukker sammen.

Tilsæt smørret og rør det helt ud.
Rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt hvedemel og chokolade og rør til en ensartet masse.
Fyld massen i forme og bag dem ved 175°C i ca. 25 min.

Ved serveringen kan de pyntes med flødeskum, flormelis og bær. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (13 stemmer)
Siden er blevet set 12.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
37731-01-2014 13:02:43 madABC
2,5 dl hele æg svarer til ca 5 æg.
37831-01-2014 06:51:22 Anette
2,5 dl hele æg? Og røres i et ad gangen? Kan du angive antal æg? Opskriften lyder meget lækker, så jeg vil rigtigt gerne have knækket æggekoden.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her