Logo

Nødde chokolade kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g hasselnødder og/ eller mandler
200 g chokolade
 
250 g blød smør eller margarine
100 g sukker
6 æggeblommer
6 æggehvider
Nødder og chokolade blandes og hakkes fint, mal gerne det meste til hvedemel.
Smør, sukker og æggeblommer røres til en creme.
Æggehviderne piskes stive.
Det hele vendes sammen og fordeles i en springform ca 28 cm i diameter.
Bages ved 190°C nederst/ midt i ovnen i ca en time.
 

Tips: Kan serveres varm eller kold, gerne med cremefraiche eller flødeskum til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MandelbiscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BygkiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mormors JødekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Letfrossen jordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!