Logo

Nødde Muffins Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

11 dl pre-mix
1,5 dl sukker
150 g margarine
1 tsk bagepulver
125 g kokosmel
50 g nøddekerner
75 g chokolade
2 æg

Fyld:
5 dl piskefløde
75 g chokolade
1-1 ½ tsk pulverkaffe

Bland ingredienserne og fyld dejen i papirsforme.

Bages ved 175°C i 20 min.

Tag bundene ud hurtigt da de ellers knækker.

Fyld:
Pisk fløden.

Smelt chokoladen og kom pulverkaffe i. Afkøl lidt.

Bland det forsigtigt i fløden.

Fordel det imellem og over bundene.

Lad kagen trække et døgns tid.


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?