Logo

Nødde-rosinfirkanter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
125 g margarine
225 g sukker
2 æg
25 g kakao
1/2 tskf vaniljesukker
1 tskf bagepulver
100 g rosiner
50 g hakkede nødder

Fedtstoffet blødgøres og røres med sukker, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, kakao, nødder og rosiner.
Dejen smøres ud på et stykke bagepapir i en bradepande.
Bages ved 220°C i 10-20 minutter.
Den færdige kage afkøles og skæres i firkanter. Kan fryses.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade og brombær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørk og/eller hvid glasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronmazarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os