Logo

Nødde-rosinfirkanter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g hvedemel
125 g margarine
225 g sukker
2 æg
25 g kakao
½ tskf vaniljesukker
1 tskf bagepulver
100 g rosiner
50 g hakkede nødder

Fedtstoffet blødgøres og røres med sukker, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, kakao, nødder og rosiner.
Dejen smøres ud på et stykke bagepapir i en bradepande.
Bages ved 220°C i 10-20 minutter.
Den færdige kage afkøles og skæres i firkanter. Kan fryses.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?