Logo

Nødde-toppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hasselnøddekerner
250 g flormelis
2 spsk hvedemel
2 store æg

Mal nøddekernerne gennem mandelkværnen, eller kom dem i blenderen. Bland de malede nødder med sigtet flormelis, hvedemel og æg.
Sæt dejen på bagepladen med to teskeer eller gennem en sprøjtepose med stor tylle.
Bag kagerne ca. 10 min ved 185°.
Kom en chokoladeknap på hver kage, når de kommer ud af ovnen, mens de stadig er varme.
Lad kagerne blive kolde.
Læg dem i en kagedåse med et lag papir mellem hvert lag kager.
Læg et stykke franskbrød øverst, så holder kagerne sig bløde, de skal nemlig ikke være sprøde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her