Logo

Nøddebundskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekager

2 æg
100 g sukker
75 g hasselnødder
1 spsk kartoffelmel
1 tsk bagepulver
4 dl piskefløde
1 dåse mandariner
50 g chokolade
200 g marcipan
kakao eller revet chokolade

1) Pisk æg og sukker tykt og skummende.
2) Mal nødderne.
3) Kom nødder, kartoffelmel og bagepulver i massen.
4) Rør det sammen med let hånd.
5) Dejen i en velsmurt springform.
6) Bages ved 200° C i ca. 12 min.
7) Pisk fløden til skum.
8) Chokoladen hakkes og kommes i flødeskummet med mandarinerne og noget af lagen derfra.
9) Fyldet fordeles på bunden.
10) Rul marcipanen ud og læg den ovenpå fyldet.
11) Drys til sidst med kakao eller revet chokolade. Nøddebunden tilberedes i forvejen og kan fryses ned.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MajspandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brød til festEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MoccacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LakridsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os