Logo

Nøddekage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør
250 g sukker
50 g korender
4 hele æg
75 g hvedemel
75 g kartoffelmel
½ tsk bagepulver
1 tsk reven skal af 1 citron
100 g hakkede hasselnøddekerne
Glasur:
100 g flormelis
1 tsk Nescafé og
10 dråber kogende vand røres sammen og hældes over kagen til sidst

Rør smørret blødt.
Tilsæt sukkeret, rør det let og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt.
Skold korender i kogende vand.
Hæld vandet fra og tør korenderne i et stykke køkkenrulle.
Bland hvedemel og kartoffelmel, drys 2 spsk heraf over nødderne, der er blandet med korenderne, samt citronskallen.
Bland bagepulveret i det resterende med.
Rør melet i. Vend til slut fyldet i, korender og nødder.
Dejen fyldes i en velsmurt form og bages på den næstnederst rille ved 200°C i 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her