Logo

Nøddekager med sirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g sirup
125 g hvedemel
125 g smør
125 g sukker
125 g hakkede nøddekerner

Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles i to lige store stykker, der rulles ud til pølser i ca. 4 cm. tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling - gerne i køleskab, så de er lettere at skære.
Af hver pølse skæres ca. 50 stykker, som anbringes på en bageplade med god afstand, idet kagerne under bagningen flyder lidt ud.
Bages på ovnens midterste rille ved 200°C i ca. 10 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rungstedkage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratinerede pandekager med grønsagsfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små hjerterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risi fruti med kirsebærsousEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os