Logo

Nøddekugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g valnøddekerner
75 g hasselnøddekerner
150 g flormelis
2 æggehvider
revet skal af 1 appelsin
 
Hak nøddekernerne til nøddemel.
Bland det med sigtet flormelis.
Pisk hviderne stive.
Bland og vend det hele sammen med revet appelsinskal.
Sæt dejen på bagepapir med en stor ske.
Bag kagerne i en 160ºC varm ovn i ca. 15 minutter, eller til de er let gyldne.
Form dem som kugler, mens de endnu er lune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YmerbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KlidbollerTilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid, i alt: ca. 1 time. Bagetid: ca. 15 min. Fryseegnet....
• Amerikansk ostekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med mandellåg 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!