Logo

Nøddelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Lagkager

250 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
2 1/2 dl piskefløde
75 g nougat
1 dl hasselnødder

Æg og sukker piskes godt, de øvrige ingredienser vendes i. Dejen fordeles i 2 springforme, drysses med 1 dl grofthakkede hasselnødder. Bages ved 180 gr. i 25 min. Fløden piskes, nougaten smeltes og blandes sammen. Efter afkøling lægges kagen sammen med flødeskum og nougat.
Fryseegnet, smager bedst kold.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honning-salt brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tebirkes med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte med kokostopEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os