Logo

Nøddelagkagebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 æg
180 ml sukker
2 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk bagepulver
180 ml hakkede nødder (mandler, hasselnød, valnød eller andet)
3 spsk smeltet smør
1 tsk vaniljesukker
 
Forvarm ovnen til 175ºC.
Smør og drys hvedemel i en 23 cm springform og sæt den til side.
Pisk æg og sukker sammen over vandbad i 5 min eller til den begynder at
blive tyk.
Tages af varmen og piskes til den er kølet lidt af.
Sigt hvedemel og bagepulver i en anden skål, og rør det i æggemasssen.
Rør nødderne i, pisk forsigtigt den smeltede smør og vaniljesukker i.
Hæld dejen i springformen.
Bag i 25-35 min. Tag ud.
Kagen løsnes fra formen med en kniv.
Lad kagen køle 5 min, luk formen op og vend kagen ud på en bageplade og lad den stå til den er helt kold før den skæres i bunde.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lækker SandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brunsviger 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MazarintærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kvarkis med rosiner i portvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os