Logo

Nøddelagkagebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æg
180 ml sukker
2 ½ dl hvedemel
½ tsk bagepulver
180 ml hakkede nødder (mandler, hasselnød, valnød eller andet)
3 spsk smeltet smør
1 tsk vaniljesukker
 
Forvarm ovnen til 175ºC.
Smør og drys hvedemel i en 23 cm springform og sæt den til side.
Pisk æg og sukker sammen over vandbad i 5 min eller til den begynder at
blive tyk.
Tages af varmen og piskes til den er kølet lidt af.
Sigt hvedemel og bagepulver i en anden skål, og rør det i æggemasssen.
Rør nødderne i, pisk forsigtigt den smeltede smør og vaniljesukker i.
Hæld dejen i springformen.
Bag i 25-35 min. Tag ud.
Kagen løsnes fra formen med en kniv.
Lad kagen køle 5 min, luk formen op og vend kagen ud på en bageplade og lad den stå til den er helt kold før den skæres i bunde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her