Logo

Nemme pandekager med ingefær og kardemomme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl hvedemel
4-5 dl letmælk
3 æg
1 tsk stødt ingefær
1 1/2 tsk kardemomme
1/2 tsk salt

Alle ingredienserne blandes.
Dejen skal være ligesom en tynd creme, men må ikke "boble" når man tager en suppeske eller hælder noget dej ned i skålen.
Bages ganske tynde, på en forholdsvis varm pande.
De skal være så tynde så der ligesom kommer småbitte "lufthuller" i.

Tips: Kan serveres med fx hindbærsyltetøj og alm. melis (en populær blanding) eller med honning. Er bedst varme, men også udmærkede til madpakken.
Egner sig ikke til is.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ricotta cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtbrød 2Prøv Erwin Lauterbachs opskrift på et lækkert frugtbrød
• Sandwich brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os