Logo

Nutellalagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En pk tykke lagkagebunde
 
Fyld:
Et glas Nutella chokoladesmør
En pk. makroner
En pose blandet frosne bær
Ca. ½ l piskefløde
 
Pynt:
¼ l piskefløde
evt. Friske bær efter eget valg     
 
Pisk fløden og vend Nutella'en i flødeskummet, lidt af gangen med en
dejskraber.
Hæld de frosne bær i en robust skål og skold dem med kogende vand.
De våde bær duppes let med køkkenrulle for at tage noget af væsken.
Knus makronerne.
Fordel cremen på lagkagebundene, sammen med de knuste makroner og
bærerne.
På de øverste lag fordeles flødeskum og kan evt. pyntes med bær.
 
Tips: Pas på med Nutellaen. Cremen bliver hurtig for sød, hvis der
kommer for meget i, så prøv dig frem.
Alle søde og let syrlige bær kan anvendes både friske og frosne. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hannes Skønne Hindbærtærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærkage med smuldredejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hveder - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!