Logo

Orange sneboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/4 dl øl
2 1/2 dl vand
4 dl (250 g) hvedemel
4 æg
1 knsp. salt
1 kg appelsiner/clementinere
Desuden: 250 g palmin
sukker

Pisk øl, vand, æggeblommer, hvedemel og salt til en dej. Lad dejen hvile i 10 minutter Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Pil appelsinerne og del dem uden at skindet går i stykker. Varm palminen op. Dyp appelsinstykkerne i dejen og kog dem i fedtstoffet, til de er gyldne. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Server dem drysset med sukker.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Budding-squashtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver ægteFørst var det den flydende æbleskive d.v.s. en skive æble uden kernehus, dyppet i dej og...
• KommenskiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærbruschettaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os