Logo

Orangekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g smør
200 g farin
3 æg
50 g syltet pomeranstern
2 appelsiner
300 g hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver

Rør smør og sukker godt.
Rør æggene i et ad gangen.
Vask appelsinerne og riv skallen fint.
Pres saften af appelsinerne.
Rør appelsinskal, saft og pomeranstern i dejen.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i.
Fordel dejen i en velsmurt form på ca. 1 1/2 liter.
Bag kagen ca. 1 time og 10 minutter ved 160°C.
Orangekagen er bedst, hvis den får lov at trække 1 døgn efter bagningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grahamsflûtes2-3 stk. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid, i alt: 1½ time. Bagetid: 15-20 min....
• De bedste boller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pebernødder 3 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekurve 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os