Logo

Orangevafler med mandarinflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
VAFFELDEJ:
150 g smør eller margarine
150 g sukker
3 æg
1 appelsin, den revne skal
6 spsk appelsinsaft
1/8 liter vand - ca.
175 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
fedtstof til vaffeljernet

MANDARINFLØDESKUM:
¼ liter piskefløde
2 spsk sukker
2 spsk grand Marnier
lidt fintreven appelsinskal
4 spsk mandarinstykker (fra dåse)

Dej: Fedtstof røres sammen med æg og sukker, helst med en el-mixer, så æggemassen bliver luftig. Tilsæt reven appelsinskal og -saft.
Rør skiftevis hvedemel/bagepulver og vand i æggemassen og vend til sidst de stiftpiskede hvider i. Bag vaflerne til de er gyldne og sprøde, og servér med mandarinflødeskum:

Pisk fløden og smag til med sukker, Grand Marnier og appelsinskal. Til sidst tilsættes de snittede mandarinstykker
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?