Logo

Oste-chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smeltet smør/margarine
150 g fuldkornskiks
50 g sukker
200 g Toms Plade mørk
250 g .flødeost (naturel)
75 g sukker
2 æg
2 ½ dl piskefløde

Knus kiksene til fint rasp. Bland sukker og smør i.
Kommes herefter i en springform og stilles i køleskab i mindst 5 timer.
Smelt chokolade over vandbad. Pisk flødeost med æggeblommer og
sukker til den er helt jævn. Rør den let afkølet chokolade i.
Pisk fløden og vend halvdelen i.
Tilsidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.
Kom chokolademassen ovenpå kiksebunden, og stil den i køleskab.
Sprøjt resten af flødeskummet på og pynt med revet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her