Logo

Ostelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pakke knuste Digesitve kiks
200 g smeltet smør
1/2 l. piske fløde
1 bakke buko frisk-ost
200 g flormelis

De knuste kiks blandes med det smeltede smør.
Og kommes i bunden af en springform. Dette stilles til afkøling evt.
natten over i køleskabet.
Fløden, osten og flormeliset piskes sammen og kommes ovenpå
kiksebunden.
Herefter stilles det i køleskabet i ca 1 time.
Der kan hvis det skal gå hurtigt, stilles i fryseren i ca. 15 min og
derefter pyntes den med frisk frugt efter årstiden eller henkogt
frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandkage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk landbrød med ost og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SommerbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os